top of page

ALTAN - PERGOLA - TRÄ

Vi kan hjälpa dig att utforma och planera altanen eller pergolan på ett sätt som passar din trädgård och uppfyller dina estetiska preferenser.

Vi ger förslag och idéer baserat på vår erfarenhet och kunskap om trädgårdsdesign och arkitektur, vilket kan bidra till att skapa en attraktiv och funktionell altan som kompletterar resten av ditt utomhusutrymme.

IMG_1488-preview_edited_edited.jpg

Men vår exptertis kan vi ge vägledning och råd när det gäller att välja lämpliga material för altanen. Vi kan hjälpa till att bedöma vilka material som passar bäst

för dina specifika behov och förutsättningar, inklusive hållbarhet, väderbeständighet och underhållskrav.

Att använda högkvalitativa material säkerställer man att altanen eller pergolan blir

hållbar och långvarig.

Att bygga en altan kan innebära att man behöver ta hänsyn till bygglovsregler och tillstånd från kommunen eller myndigheterna. Nice Garden kan hjälpa till att navigera genom dessa processer och se till att alla nödvändiga tillstånd erhålls och att altanen byggs i enlighet med alla relevanta regler och föreskrifter.

Sammanfattningsvis är det viktigt att ha kunniga personer när man bygger altaner för att säkerställa konstruktionssäkerhet, välja lämpliga material, hantera byggprocessen och tillstånd, skapa en attraktiv design och uppnå kostnadseffektivitet.

Allt detta har vi på Nice Garden, med vår kunskap och erfarenhet bidrar till en framgångsrik altan eller pergola byggnad som uppfyller dina behov och förväntningar.

IMG_2241_edited_edited.jpg
bottom of page