top of page

MARKANLÄGGNING & MARKENREPRENAD

Nicegarden är ett familjeägt företag sedan 1962. Vi jobbar med flera olika typer av markanläggning. Vi kan hjälpa till med allt från tomter till uppfarter, dränering, asfaltering, lägga marksten, schaktarbete och mycket mer. Våra leveranser är alltid från ax till limpa där vi alltid tar ett helhetsansvar för slutresultatet. Vi jobbar framförallt i Danderyd men vi utför även många arbeten i Lidingö, Täby och Sollentuna. Tveka inte att höra av dig för en offert på markentreprenad så återkommer vi med en kostnadsfri offert!

På Nicegarden har vi en maskinpark som är utrustad för alla olika typer av markarbeten. Med våra fina grävmaskiner, lastare, traktorer, bulldozers och annan utrustning finns det inga jobb vi inte klarar av att göra. Våra medarbetare är erfarna och har god känsla för våra kunders önskemål. Självklart jobbar vi alltid med säkerheten i fokus. Vi jobbar alltid med rätt säkerhetsutrustning för att minimera riskerna.

TOMTER, DRÄNERING, ASFALTERING, UPPFARTER SCHAKT ELLER MARKSTEN – VI GÖR ALLT!

Markentreprenader skiljer sig alltid för varje kund. Vi jobbar alltid genom att först planera arbetet så att allting blir rätt från början. Vi utgår gärna från olika typer av skisser och ritningar, men detta krävs inte vid alla typer av markarbeten. 


För oss är det långsiktiga resultatet alltid viktigt. Regnvatten ska alltid rinna iväg ordentligt för att långsiktiga problem ska undvikas. Fundament och förstärkningar ska finnas på plats där det behövs för att marken ska vara jämn och stabil över tid. I vissa fall krävs det att vi måste få undan stora stenar eller berg innan vi kan påbörja ett arbete. Det är inga problem eftersom vi också arbetar med stenspräckning och kan inkludera det i offerten.

MARKENTREPRENAD FRÅN AX TILL LIMPA

Eftersom vi har lång erfarenhet av att jobba med flera professionella underleverantören kan vi alltid ta ansvar för helheten. Vi klarar allt från asfaltering till stensättning och att lägga marksten. PEAB är vår samarbetspartner för asfaltering och har levererat fantastiska slutresultat genom åren. Vid markanläggning rekommenderar vi att du handlar eventuellt byggmaterial via oss eftersom vi har tillgång till exklusiva mängdrabatter som slutkunder tyvärr inte har. 

KOSTNADSFRI OFFERT FÖR MARKANLÄGGNING I DANDERYD, LIDINGÖ, TÄBY OCH SOLLENTUNA

Vill du i ordning trädgården, uppfarten eller företagstomten? Tveka inte att höra av dig till oss. Vi offererar helt kostnadsfritt och kommer gärna på besök före om så krävs. Var gärna så detaljerad som möjligt när du kontaktar oss (typ av jobb, yta etc.) Varmt välkommen till Nicegarden!

bottom of page