top of page

SNÖRÖJNING

Nice Garden kan erbjuda expertis, rätt utrustning, tidsbesparing, förbättrad säkerhet och flexibilitet gällande snöröjning. Det gör att du kan undvika stress och ansträngning som är förknippade med att själv hantera snöröjning och istället överlåta uppgiften till professionella som kan utföra den effektivt och säkert.

Nice Garden jobbar även med halkbekämpning och handskottning.

Tractor Removing Snow

Nice Garden är oftast tillgängliga dygnet runt och kan anpassa oss efter dina behov och tidsscheman. Vi kan hantera snöröjning oavsett om det är tidigt på morgonen, sent på kvällen eller under helgdagar. Det ger dig flexibilitet och trygghet att veta att snön kommer att hanteras oavsett när den faller.

 Nice Garden är utrustade med rätt verktyg, maskiner och fordon för att effektivt ta bort snö och is. Vi har tillgång till snöplogar, snöslungor, sandspridare och andra nödvändiga verktyg för att klara av snöröjningsuppgifterna. 

Snöiga och isiga ytor kan vara farliga att navigera på, särskilt för äldre personer eller personer med funktionsnedsättningar.

 

Med Nice Gardens snöröjning och halkbekämpning kan du minska risken för fallolyckor och skador på din egendom. Vi håller dina vägar, trottoarer och uppfarter fria från snö och is, vilket bidrar till en säkrare miljö för dig och dina medmänniskor.

Behöver ni hjälp kan ni kontakta oss!

White Flakey Backdrop
bottom of page