top of page

TRÄDFÄLLNING

Nicegarden är ett familjeägt företag sedan 1962 och specialiserat på trädfällning. Våra arborister klarar av att fälla träd i alla storlekar, stora som små. Självklart ombesörjer vi transport av grenar, ris och annat restavfall som blir över. Vi bistår även med stubbfräsning av hela stubben så att inga spår av trädet finns kvar på gräsmattan.

För oss är säkerheten alltid det viktigaste. Det gäller såväl trädfällarnas säkerhet, men även omgivningens risker ska till varje pris minimeras. Vid trädfällning tar våra arborister alltid stor hänsyn till bebyggelse i området. Det är väldigt vanligt att hus och villor står väldigt nära stora träd, särskilt i Danderyd, Lidingö, Sollentuna och Täby. Detta gör att vikten av säkerhet blir extra stor. Av den anledningen jobbar våra erfarna trädfällare många gånger med sektionell trädfällning. Vid denna typ av fällning tar man bort trädet genom att ta en mindre del i taget. På så vis garanteras kvaliteten och säkerheten i arbetet.

STUBBFRÄSNING FÖR 100%-IG BORTTAGNING

Efter trädfällningen kommer själva trädet vara borta, men stubben kommer finnas kvar. Om du vill offererar vi även arbete för stubbfräsning. Vi har lång erfarenhet av stubbfräsning. Bara några månader efter stubbfräsningen kommer gräsmattan se helt normalt ut och alla spår av trädet vara borta.

OFFERT FÖR TRÄDFÄLLNING I DANDERYD, LIDINGÖ, SOLLENTUNA & TÄBY?

Med våra arboristers långa erfarenhet av säkerhet och maskinerna/redskapen vi använder garanterar vi ett bra jobb. Om du är intresserad av att få vår hjälp med trädfällning ber vi dig höra av dig till oss så återkommer vi med offert. Ange gärna var trädet finns, hur högt du uppskattar att trädet är och bifoga gärna bild. På så viss kan vi skapa oss en bra uppfattning över hur lång tid jobbet kommer ta och vilka maskiner vi kommer behöva.

RUT-AVDRAG FÖR ETT ÄNNU BÄTTRE PRIS

Vi offererar alltid konkurrenskraftiga priser för vårt jobb. Våra arborister är absoluta proffs på trädfällning och vi arbetar enbart med utrustning i toppklass. På så vis är vi alltid maximalt effektiva. Eftersom du kan använda RUT-avdraget för trädfällning kan du dessutom dra en del av arbetet på skatten. Tveka inte att höra av dig för en kostnadsfri offert!

bottom of page